kraftskiva-paket-accessoarer-76802-1

Rapujuhlat Asusteet Paketti

29,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Haluatko järjestää kaikkien aikojen hauskimmat rapujuhlat? Siinä tapauksessa ei ole epäilystäkään siitä, etteikö sinun kannattaisi hankkia tätä hauskaa asustepakkausta! Loppujen lopuksi rapujuhlien keskipisteessä eivät ole ainoastaan itse ravut, vaan niiden lisäksi keskeistä on ihana tunnelma, puhumattakaan kavereistasi, joiden kanssa sen luot. Mitä enemmän speksejä, sitä hauskemmat juhlat! Näistä asusteista riittää jopa 8 juhlijalle! 

Rapujuhlat Asusteet Paketti on täydellinen tunnelmankohottaja rapujuhliin teille, jotka haluatte tehdä juhlista hieman erityiset! Paketti sisältää 2 solmiota, 4 hiuspantaa kahdella erilaisella rapuaiheella sekä 2 coolit rapulasit. Kerrassaan ihanat asusteet koko kaveriporukalle tehdäksenne rapujuhlistanne hieman hauskemmat kuin kenelläkään muulla! 

Kaikki pakkauksen tuotteet ovat ostettavissa erikseen, jos haluat saada yhtä asustelajia useamman. Vaihtoehtoisesti voit ostaa useamman paketin, jos juhliin osallistuu isompi porukka! 

Rapujuhlat Asusteet Paketti sisältää: