vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Rapujuhat

Toivottavasti kesä ei lopu koskaan, joten kata juhlavasti vuoden rapujuhlaan! Partyking on niin sanotusti juhlien kuningas, etenkin rapujuhlien. Täältä löydät kaiken tarvittavan vuoden rapujuhlaan. Olitko muualla juhlimassa edellisvuonna tai ehkäpä juhlat eivät muuten oikein olleet sellaiset kuin olit tarkoittanut? Tänä vuonna sinut on pelastettu, eikä sinun tarvitse enää juosta eri kaupoissa etsimässä täydellisiä tarvikkeita. Nyt voit istua kaikessa rauhassa kotona ja suunnitella juhlien yksityiskohdat etukäteen. Täällä on tarjolla paljon tavaroita, jotka sopivat juhliin. Ravuthan ovat hyviä, ja vielä paremmalta ne maistuvat, kun ne syödään oikein primitiivisesti käsin. Silloin voi olla hyvä olla olemassa hieno ruokalappu. Meiltä ei löydy ainoastaan sellaisia, vaan meillä on paljon hauskoja ja tarpeellisia tarvikkeita. Voit myös koristella kotisi serpentiineillä, sopivilla pöytäliinoilla sekä upeilla lautasliinoilla, joiden hauskat kuva-aiheet sopivat vaikkapa heille, jotka ovat unohtaneet snapsilauluvihkonsa kotiin!

Jos esimerkiksi sinä olet saanut kunnian järjestää vuoden 2024 rapujuhlat, sinun ei tarvitse olla huolissasi, sillä me olemme apunasi! Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi onnistuneisiin rapujuhliin. Etsitpä upeita koristeita juhlatilaan, tyylikkäitä ja hauskoja rapuhattuja, lauluvihkosia vieraille, sopivan värisiä kattaustarvikkeita tai jotakin muuta, löydät ne kaikki rapujuhla-tuoteryhmästämme!

Milloin rapujuhlat järjestetään?


Rapujuhlat ovat perinteiset juhlat, jotka järjestetään yleensä loppukesästä tai alkusyksystä, yleensä heinäkuun lopulta syyskuun alkuun ajoittuvalla ajanjaksolla. Se on suosittu ja pidetty perinne Suomessa ja muissa Pohjoismaissa.

Mitä rapujuhlissa syödään?


Rapujuhlissa ravut ovat tietenkin pääosassa! Ne keitetään usein mausteiden kera ja tarjoillaan sitten kylminä. Ravut syödään perinteisesti näkkileivän, Västerbotten-juuston sekä kermaviilin ja tillin kera. Tarjoiltaviin voi sisältyä myös katkarapuja, lohta, leipää ja erilaisia juustoja. Juomien osalta olut ja snapsit ovat tavallisia vaihtoehtoja.

Miksi rapujuhlia järjestetään?


Rapujuhlat ovat vanha perinne, joka järjestettiin alun perin juhlistamaan kesäkuukausien rapusaalista, sillä niitä on tällöin eniten saatavilla. Nykyään rapujuhlat ovat sosiaalinen ja juhlava perinne – mahdollisuus seurustella ystävien ja perheen kanssa, nauttia hyvästä ruoasta ja juomista sekä hauskasta ja rennosta tunnelmasta. Se on tilaisuus nauttia Suomen kesästä ja erityisistä mauista, jotka liittyvät rapujen syömiseen. Meiltä löydät yksinkertaisesti kaiken onnistuneisiin rapujuhliin! Sinulla on koko elokuu aikaa, joten ehdit varmasti kerätä raputuotteet kasaan! Osta rapujuhlatuotteesi netistä meiltä.
Tervetuloa!
Lue lisää

Suositut Kategoriat

Kaikki Kategoriat