karleksfaglar-salt-pepperkar-1
karleksfaglar-salt-pepperkar-2

Rakkauslinnut Suola- & Pippurimyllyt

9,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Nämä pienet, söpöt linnut ovat pöydällä sekä kauniita että käytännöllisiä. Linnut toimittavat nimittäin virkaansa suolamyllynä ja pippurimyllynä. Linnut on helppo yhdistää erilaisiin kattauksiin ja ne muodostavat hienon yksityiskohdan päivällispöydässä tai keittiötasolla. Täydelliset katettaviksi romanttiselle hääpäivälliselle ja sopivat tietysti käyttöön myös kaikkina muinakin päivinä.

Rakkauslinnut Suola- & Pippurimyllyt toimitetaan hienossa lahjarasiassa, jonka sisältä löytyy kaksi pientä valkoista keramiikkalintua. Linnut toimivat suola- ja pippurimyllyinä ja ovat kooltaan 5,6 x 4 x 3 cm.

Myydään settinä, johon kuuluu suolamylly ja pippurimylly.