handduk-spookys-1

Pyyhe Spooky's

19,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Dijana
  3 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Spooky´s on todella suosittu lasten ja nuorten TV-sarja, joka kertoo Spooky´s-kummitustenmetsästyskoulusta, jossa saamme tavata erilaisia kummitustenmetsästäjiä sekä professori Jupitherin, Ruby-rehtorin ja kiltin makkaraukon nimeltään Georg. Oletko katsonut Spooky´s-sarjaa tai onko sinulla kaveri, joka tykkää katsoa sitä? Siinä tapauksessa tämä mahtavan hieno pyyhe on ehdoton hankinta!

Pyyhe Spooky's on tummanvärinen froteepyyhe, jossa on SVT:n Spooky´s-lastenohjelmasta tuttuja hahmoja. Pyyhkeessä lukee "Spooky´s SVT Barn". Pyyhkeen koko on 70 x 140 cm.

Myydään yksittäin.