tuggummiautomat-74283-1

Purukumiautomaatti

12,90 €

110 grammaa

 − art.nr 74283-1
Oletko aina haaveillut omistavasi oman purukumiautomaatin? No tässä on sinun suuri mahdollisuutesi! Et tarvitse kolikoita, vain vähän vääntövoimaa sormiisi ja saat todistaa kuinka värikäs kuula toisensa jälkeen putoaa pienestä automaatista suoraan suuhusi. Hauskempaa tuskin onkaan!

Purukumiautomaatin koko on noin 21 cm ja se on valmistettu muovista. Mukana on myös pussillinen monivärisiä, erimakuisia purukumeja. 

Ainesosat: Sokeri, dekstroosi, glukoosi, purukumin perusmassa, tapioka-dekstriini, kiiltoaine; karnaubavaha, maissitärkkelys ja aromiaineet. Luonnolliset väriaineet; E100, E160a, E162, E163, Antioksidanttiaine (E321). Saattaa sisältää jäämiä SOIJASTA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasti siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta. Ingredienser: Socker, Dextros, Glukos, Tuggummibas, Tapioka Dextrin, Glansmedel; Karnauba Vax, Majsstärkelse och Aromämnen. Naturliga färgämnen; E100, E160a, E162, E163, Antioxidantmedel (E321). Kan innehålla spår av SOJA. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit