uppblasbar-elefant-77752-1

Puhallettava Elefantti

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Ida
  6 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Kun haluat jotain todella erityistä allasbileisiin tai viidakkoteemajuhliin, jotain joka todella erottuu edukseen, voit aina kokeilla tätä jättimäistä puhallettavaa elefanttia! Tämä elefantti on täydellinen esimerkiksi juhlien keskelle tanssilattialle, tai voit antaa sen toimia ovivahtina pitämässä ei-toivotut vieraat poissa. Se luo joka tapauksessa viidakkomaista tunnelmaa, joka saa sinut ja vieraasi hetkessä juhlatuulelle!

Puhallettava Elefantti on 4 jalalla seisova elefantti, jonka kärsä on pystyasennossa. Elefantti on helppo täyttää ja tyhjentää, mikä tekee sen säilytyksestä vaivatonta.

 • Materiaali: Muovi
 • Mitat: 60 x 75 cm