pringles-smokey-bacon-1

Pringles Smokey Bacon

2,90 €

190 grammaa

 − art.nr 43334-1
Etkö ole enää yhtä tyytyväinen alkuperäiseen sourcream & onion -makuun kuin ennen? Haluatko kokeilla jotain uutta, jota muut eivät ole aiemmin maistaneet? Olemme kuulleet toiveesi ja meillä on nyt Pringles Smokey Bacon vastauksena! Ohuet ja rapeat perunalastut reilulla savupekonimausteella saavat sinun makunystyräsi tekemään kolmoisvoltin taaksepäin onnesta! Saat USAn, elokuvasipsit ja pringlesit samassa... Kuinka hyvää se voikaan olla? 

Pringles Smokey Bacon on savustetun pekonin makuinen ohut ja rapea perunalastu. Niitä voi nauttia milloin tahansa kätevästä putkilosta, jossa on kansi ja voit kuljettaa niitä mukanasi mihin tahansa. Tasty!

Myydään yksittäin (190 grammaa).

Ainesosat: Vakuumikuivattu peruna, kasviöljyt (auringonkukka, maissi), riisijauho, vehnätärkkelys, maissijauho, pekonimausteseos (hiivajauhe, makuvahvenne (mononatriumglutamaatti, dinatriumguanylaatti, dinatriuminosinaatti),vehnäjauho, sipulijauhe, aromit, savuaromit, väriaineet (paprikaoleoresiini), valkosipulijauhe, happo (sitruunahappo), emulgointiaine (E471), maltodekstriini, suola, väri (annatto). Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Vakuumtorkad potatis, vegetabiliska oljor (solros, majs), rismjöl, vetestärkelse, majsmjöl, baconkryddblandning (jästpulver, smakförstärkare (mononatriumglutamat, dinatriumguanylat, dinatriuminosinat),vetemjöl, lökpulver, aromer, rökaromer, färgämne (paprikaoleoresin), vitlökspulver, syra (citronsyra), emulgeringsmedel (E471), maltodextrin, salt, färg (annatto). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

28

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit