vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pride-korut

Pride 2024 -juhlinta on jotain todella mahtavaa! Pride ei ole pelkästään "festivaali" tai "kulkue", joksi monet sitä tapaavat kutsua. Pride on tunne, mielipiteen ilmaus ja elämäntapa! Oletko samaa mieltä? Pride-kulkueet ovat käynnissä maaliskuusta syyskuuhun ympäri Suomea ja tottahan toki sinun pitää osallistua vähintään kymmeneen niistä, eikö? Ihmiset kokoontuvat yhteen aina Rovaniemeltä Helsinkiin juhliakseen/juhlistaakseen pride-tapahtumaa, yhdessä laulaen, hälisten ja nauraen. Pride-aikana juhlistetaan kaikkia ihmisiä, sukupuoleen, etniseen taustaan ja alkuperään katsomatta. Tänä aikana ihmiset pukeutuvat rohkeasti ja värikkäästi, joten älä ylläty jos näet sateenkaarenvärisen apinan mellastamassa kulkueessa ympäriinsä. Pride on jotakin hienoa, joka on juhlimisen arvoista, yksinkertaisesti.

Tutustu Pride-korujemme juhlavaan valikoimaan netissä!


Juuri nyt etsit pride-koruja, eikö totta? Meiltä löydät runsaan valikoiman muun muassa erivärisiä ja -mallisia rannekoruja, kaulakoruja, korvakoruja, mansetteja, pinssejä ja niiiin paljon muuta! Ymmärrämme korujen merkityksen sen ilmaisemisessa, kuka olet ja millaisia arvoja edustat. Tarjoamme laajan valikoiman koruja, jotka auttavat sinua ilmaisemaan ylpeytesi ja identiteettisi värikkäällä ja ainutlaatuisella, sinulle sopivalla tavalla. Tutustu upeisiin koruihimme, joiden joukosta löytyy kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja, jotka on suunniteltu erityisesti leivttämään iloa ja tukemaan Pride-liikettä!

Ilmaise ylpeytesi ja tyyliäsi Pride-kaulakorujemme avulla


Pride-korumme eivät pelkästään symboloi ylpeyttä ja yhteisöllisyyttä, vaan ne ovat myös tyylikkäitä ja trendikkäitä asusteita, joita voit käytätä asusi täydentämiseen eri tilaisuuksia varten. Valittavanasi on eri malleja ja värikkäitä yksityiskohtia, jotta voisit löytää parhaiten persoonallista tyyliäsi ja identiteettiäsi ainutlaatuisesti kuvaavan vaihtoehdon.

Sateenkaarikorut levittävät iloa ja osallistamista


Sateenkaarikorut ovat toivon, rakkauden ja monimuotoisuuden symboli. Värikkäiden korujen valikoimame sisältää korvakoruja, kaulakoruja ja muita asusteita, jotka auttavat sinua käyttämään värejä ylpeydellä ja levittämään iloa ja osallistamista, minne ikinä menetkin.

Tyylikkäät ja trendikkäät Pride-korvakorut


Pride-korvakorumme on erityisesti suunniteltu olemaan tyylikkäitä ja trendikkäitä samalla, kun ne ilmaisevat ylpeyttäsi. Valitse omasi eri väreistä, muodoista ja malleista löytääksesi korvakorut, jotka sopivat persoonalliseen tyyliisi ja auttavat sinua piristämään joka tilaisuutta.

Ilmaise identiteettisi Pride-rannekorulla


Pride-rannekoru ei ole vain kaunis koru, vaan myös yhteisöllisyyden ja solidaarisuuden symboli. Pride-rannekorujemme valikoima sisältää erilaisia tyylejä ja kuvioita, joiden avulla voit ilmaista identiteettiäsi ja ylpeyttäsi persoonallisella tavalla. Tarjoamme esimerkiksi silikonisia rannekoruja biseksuaalien, panseksuaalisten ja trans-lippujen värisinä.

Tervetuloa löytämään Pride-korusi


Täältä löydät toisin sanoen kaiken kuviteltavissa olevan, onpa koru tulossa Pride-kulkueeseen, Pride-juhliin tai käytettäväksi arkena. Tervetuloa Partykingille tutustumaan upeaan Pride-korujen valikoimamme – värikkään ja ylpeydellä käytettävän tyylin saamiseksi!
Lue lisää