flagga-bords-svensk-tratyg-h-37cm-77218-1

Pöytälippu Ruotsi

9,90 €

Valitse vaihtoehto:

Asiakaskuvat

Bakåtpil
Eteenpäin-nuoli

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

 • Jonas
  2 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Olisipa Ruotsin kansallispäivä, juhannus, ylioppilasjuhla, syntymäpäiväjuhla tai aivan tavalliset päivälliskutsut – sinikeltainen lippu pöydällä tekee yksinkertaisimmankin tapahtuman heti juhlallisemmaksi!

Pöytälippu Ruotsi on 37 cm korkea ja se on valmistettu valkoiseksi maalatusta puusta. Lipputangossa on vankka pyöreä jalka ja se on koristeltu terävällä, kullanvärisellä nupilla. Itse lippu on tehty sinisestä polyesteristä, jossa on tavanomainen keltainen risti ja se on kiinnitetty tankoon pienillä metallirinkuloilla. Niistä lähtee valkoinen ohut naru, joka on kiedottu pohjassa olevaan pidikkeeseen. Yksityiskohtainen pöytälippu näyttää todelliselta lipputangolta ja se on fantastinen täydennys juhlakattaukseen. Täydennä ilmettä sinikeltaisilla ilmapalloilla, koristeilla ja kertakäyttöastioilla täydellisen Ruotsi-juhlan luomiseksi!

 • Materiaali: Puu ja polyesteri
 • Korkeus: 37 cm