powerking-energy-strawberry-1

Powerking Energy Strawberry

alkaen 

1,50 €

Kappaleittain

 − art.nr 69799-1
Täynnä vitamiineja ja energiaa, nyt voidaan puhua piristävästä juomasta! Nauti herkullinen juoma ennen treenejä tai pitkän työpäivän aikana, kun kaipaat lisäenergiaa, ja unohda väsymys!

Powerking Energy Strawberry on energiajuoma, johon on lisätty vitamiineja. Saatavana mansikanmakuisena. Yhdessä tölkissä on 25 cl.

Ainesosat :  Hiilihapotettu vesi, sokeri, glukoosi-fruktoosisiirappi, happo (sitruunahappo), tauriini 0,4 %, mustaporkkanatiiviste, happamuudensäätöaine (E331), kofeiini 0,032 %, inositoli, aromi, niasiini, pantoteenihappo, B6-vitamiini, B12-vitamiini.  Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.
Ingredienser: Kolsyrat vatten, socker, glukos-fruktossirap, syra (citronsyra), taurin 0,4%, koncentrat från svart morot, surhetsreglerande medel (E331), koffein 0,032%, inositol, arom, niacin, pantotensyra, vitamin B6, vitamin B12. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit