vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
pop-popcorn-hallon-karamell-1

Pop Popcorn Vadelma & Karamelli

6,99 €

Suoraan Popcorn Shediltä Iso-Britanniasta tulevat nämä upeat ja markkinoiden herkullisimmat popparit: Vadelmapopparit! Suolalla ja karamellilla täydennetyt herkut ovat todellinen perjantaiherkku! 

Pop Popcorn Vadelma & Karamelli sisältää vadelman ja karamellin makuisia poppareita, jotka myydään 80 gramman pakkauksessa. Tuote on gluteeniton.

Ainesosat: kypsennetty maissinjyvä (23 %), glukoosisiirappi, sokeri, tumma suklaa (15 %) (sisältää: sokeri, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine: soijalesitiini, luontainen vanilja-aromi), voi (sisältää maitoa), vadelmajauhe 1,4 %), rapsinsiemenöljy, suola, luontaiset vadelma-aromit, emulgointiaine: soijalesitiini, leivinjauhe: bikarbonaatti. Valmistettu tuotantotiloissa, joissa käsitellään pähkinöitä ja maapähkinöitä. Gluteeniton. Tuotteen sisältö saattaa vaihdella. Tarkista siksi aina tuotesisältö alkuperäispakkauksesta. Lisäkysymyksiä voit esittää asiakaspalvelullemme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostosta, jos muuta ei ilmoiteta.
Tuotenro 64399-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit