mohippa-burk-advice-for-the-bride-boho-73618-1
mohippa-burk-advice-for-the-bride-boho-73618-2

Polttaripurkki Advice For The Bride Boho

19,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hermostuttaako sinua elinikäisen avioliiton solmiminen? Rauhoitu, rauhoitu, sinulla on aina ystävät vierelläsi tukemassa sinua. Tähän hienoon lasipurkkiin voit kerätä vihjeitä ja neuvoja parasta avioliittoa varten! Anna ystäviesi ratkaista ongelmat täyttämällä purkki kaikilla parisuhdevihjeillä! Sopii myös erinomaisesti polttareille, joten miksi et yllättäisi morsianta rakkausneuvoja täynnä olevalla purkilla. 

Polttaripurkki Advice For The Bride Boho on lasinen puukantinen purkki, jossa morsian voi säilyttää ystävättäriltään tulleet hienot neuvot. Purkin koko on 12,5 x 10,5 cm. Mukana on kortti (Advice for the bride) sekä 30 puukukkaa, joihin ystävättäret voivat kirjoittaa parhaimmat neuvonsa

  • Materiaali: Lasi, puu, paperi 
  • Purkin koko: 12,5 cm x 10,5 cm
  • Puukukkien koko: 6 cm
  • 1 kortti (Advice for the bride)
  • 30 puukukkaa kirjoittamista varten