pme-strossel-white-wedding-mix-84896-1
pme-strossel-white-wedding-mix-84896-2

PME Strösseli White Wedding Mix

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

7,90 €

60 grammaa

 − art.nr 84896-1
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppu.
Leivonnaisten koristeleminen on tärkeä osa leipomista. Tiedämme, että toisinaan koristelun ei tarvitse olla kovin monimutkaista, ja silloin tämä strösselisekoitus sopii täydellisesti. Sinun tarvitsee vain ripotella strösseli haluamaasi leivonnaiseen, esimerkiksi kuppikakkuihin tai täytekakun reunoille. 

PME Strösseli White Wedding Mix on vaihtelevan muotoista strösseliä. Strösseli on valkoista ja sen mukana on hieman hopeisia strösseleitä. Sopii erinomaisesti häihin, juhliin tai kesäkemuihin!

  • Myydään 60 gramman pakkauksessa
  • Toimitetaan paperipakkauksessa

Ainesosat: sokeri, dekstroosi, tärkkelys (maissi), riisijauho, sakeuttamisaine: E415, kasviöljy (palmu), emulgointiaine: E322 (soija), paakkuuntumisenestoainete: E470b, E174, pintakäsittelyaineet: E904, E903. 

Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: socker, dextros, stärkelse (majs), rismjöl, förtjockningsmedel: E415, vegetabilisk olja (palm), emulgeringsmedel: E322 (Soja), klumpförebyggande medel: E470b, E174, ytbehandlingsmedel: E904, E903. 

Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit