plopp-godisautomat-20310-2

Plopp Karkkiautomaatti

54,99 €

Suositut Plopit käytännöllisessä automaatissa 12 gramman minipatukoilla. Ploppin toffeetäytteiset maitosuklaat ovat olleet saatavilla Ruotsissa yli 50 vuotta ja ovat yksi ruotsalaisten eniten rakastamista suklaatuotteista. Se muistuttaa Centeriä, mutta maussa on ratkaiseva ero. Maista silmät kiinni ja huomaat eron!

Automaatti sisältää noin 240 kappaletta patukoita.

Ainesosat: Sokeri, glukoosisiirappi, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kasvirasvat (palmu, shea), kaakaomassa, rasvaton maitojauhe, herajauhe (maito), suola, emulgointiaine (soijalesitiini), aromit (mm. vanilliini). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Socker, glukossirap, kakaosmör, helmjölkspulver, vegetabiliska fetter (palm, shea), kakaomassa, skummjölkspulvervasslepulver (mjölk), salt, emulgeringsmedel (sojalecitin), aromer (bl.a. vanillin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 20310-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

11

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit