plopp-djungelvral-1

Plopp Djungelvrål

2,00 €

Lakritsi ja suklaa sopivat aina hyvin yhteen, joten oli vain ajan kysymys, ennen kun Plopp ja Djungelvrål yhdistyisivät! Kaikkein suolaisin suolalakritsi ja maitosuklaista pehmein tekevät tästä suklaalevystä todellisen menestyksen.

Plopp Djungelvrål on Plopp suklaalevy, jossa on palasia Djungelvrålin supersuolaisesta lakritsista. Myyntipakkaus sisältää 75 g.

Ainesosat: sokeri, kaakaovoi, täysmaitojauhe, kaakaomassa, herajauhe (maito), rasvaton maitojauhe, glukoosisiirappi, tiivistetty voi, ammoniumkloridi (=salmiakki), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), auringonkukkaöljy, lakritsiuute, perunatärkkelys, aromit (mm. vanilliini), suola, pintakäsittelyaine (mehiläisvaha), väriaine (e153). maitosuklaa sisältää vähintään 30 % kaakaota. Voi sisältää hasselpähkinää ja mantelia. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: socker, kakaosmör, helmjölkspulver, kakaomassa, vasslepulver (mjölk), skummjölkspulver, glukossirap, koncentrerat smör, ammoniumklorid (=salmiak), emulgeringsmedel (solroslecitin), solrosolja, lakritsextrakt, potatisstärkelse, aromer (bl.a. vanillin), salt, ytbehandlingsmedel (bivax), färgämne (e153). mjölkchokladen innehåller minst 30 % kakao. kan innehålla hasselnötter och mandel. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 70066-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

4

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit