langarmad-minidress-med-monster-rosa-1
langarmad-minidress-med-monster-rosa-2

Pitkähihainen Minimekko Kuvioitu Roosa

24,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Hyvä tapa "maustaa" suhdettaan kumppaniin voi olla esimerkiksi ostaa itselleen tämä seksikäs pitkähihainen ja pirteän roosanvärinen minimekko. Tämän hotimpaa tuskin voi ollakaan. Minimekko on lisäksi täydellinen naamiaisasu halloweeniin, jos aiot pukeutua "söötiksi" pupuksi, ehkä?

Pitkähihainen Minimekko Kuvioitu Roosa on todella tyylikäs minimekko, jossa on hyvä istuvuus ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Mekko on aikuisten One size -kokoa ja valmistettu 93 % polyamidista/nailonista ja 7 % spandeksista. Mekossa on takaa matala kaula-aukko ja kangas on erittäin joustavaa. Käytä sitä vähän "romanttisempiin" hetkiin kotona tai naamiaisissa.

  • Materiaali: Polyamidi/nailon, spandex
  • Koko: Aikuisten One size
  • Määrä: Myydään yksittäin
  • Hyvä istuvuus ja erittäin joustava
  • Pesuohje: 30°C

Tämä on Leg Avenue™ -tuote. Leg Avenue on tunnettu korkealaatuisista naamiaisasuistaan. Ne ehkä maksavat vähän enemmän, mutta ovat aivan omaa luokkaansa! Niitä ei siis voi verrata muihin naamiaisasuihin. Laadukkaan kankaan ansiosta voit pestä ja käyttää asua useita kertoja.