pepparshots-52829-2

Pippurishotit

14,99 €

Pippurisen voimakas ja hyvänmakuinen pullo, joka maistuu salmiakilta ja lakritsilta, ajattelepa että se olisi nesteenä niin välttyisi pureksimasta tuota pehmeää suolaista karkkipulloa. Se on niin hyvää, että on mahdotonta ottaa vain yksi, sen fantastisen lakritsin ja salmiakin maulla voi kuka tahansa lumoutua tuosta pienestä mustasta pullosta, jossa on ihana sisältö. Tämä pullo on täydellinen tarjottava alkudrinkin sijasta, tarjoile suuressa kulhossa tai laita muutama pullo samppanjalasiin ja anna vieraiden seurustella ja maistella herkullisia pullojaan. "Ei cocktail- vaan karkkitilaisuus"!

Pippurishotit on mustan pullon muotoinen lakritsikarkki.

Toimitetaan laatikossa, jossa 2 kiloa.

Valmistusaineet: Sokeri, glukoosisiirappi, tärkkelys (maissi), vesi, tärkkelysasetaatti E1420, salmiakki, aromit, lakritsijauhe. Väriaine: E153. Tuotteen sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, jos ei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Socker, glykossirap, stärkelse (majs), vatten, konsistensgivare E1420, salmiak, aromer, lakritspulver. Färgämne: E153. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 52829-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

19

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit