Näytä suurempi kuva

Pin Art Musta

first_saleprice.value: 0
first_price.value: 1605
first_monthly_cost.value:
first_status: 1
first_totalstock: 4
selected_index: 0
19,90 €
Valitse vaihtoehto:

Tuotekuvaus

Muistatko tämän fantastisen vekottimen, joka kruunasi lapsuutemme? Mikään ei ollut niin hauskaa kuin tehdä rumia irvistyksiä ja näyttää niitä kavereille. Mutta jäit varmasti pohtimaan, että minne ihmeeseen tämä tuote oikein katosi. Me löysimme sen! Mahtavaa, vai mitä?

Pin Art Musta on todella hauska tuote, joka koostuu sadoista (ellei jopa tuhansista) pienistä metallipiikeistä, jotka luovat hauskan 3D-vaikutelman siitä, mihin ikinä keksit sitä käyttääkin. Voit esimerkiksi painaa kasvosi siihen, kuten malli kuvassa tekee, ja katsoa sitten muodostunutta kuvioita toiselta puolelta. Tai mikset tekisi hauskoja kuvia käsilläsi? Pin Art -tuote on valmistettu metallista ja ABS-muovista sekä pleksilasista. Kokonaispaino on noin 845 grammaa ja koko 20,5 x 4,5 x 15,2 cm.

  • Materiaali: Metalli, ABS, pleksi
  • Lukumäärä: Kappaleittain
  • Mitat: 20,5 x 4,5 x 15,2 cm
  • Paino: 845 grammaa
  • Hauska lahjaidea

Tägit

ARVOSTELUT (0)

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!
KESKUSTELU (0)
KYSYMYKSIÄ & VASTAUKSIA (0)
ASIAKASKUVAT

Asiakaskuvat

Haluatko, että kuvasi näkyvät täällä?

Voit joko ladata kuvia Instagramiin tägäämällä #partykungen #partykungen65097 tai ladata ne manuaalisesti.
castle