patter-peacock-barn-maskeraddrakt-1
patter-peacock-barn-maskeraddrakt-2
patter-peacock-barn-maskeraddrakt-3

Patter Peacock Lapset Naamiaisasu

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Rakastatko sinä, kuten Patter Peacockin, paljon eläimiä? Sitten tulet rakastamaan tätä naamiaisasua! Patter Peacock on ihana pieni persoonallisuus, joka viettää paljon aikaa pienen riikinkukon kanssa ystäviensä kanssa leikkimisen lisäksi. Hän näyttää itsekin pieneltä riikinkukolta, ja se on varmasti tosi hienoa?

Patter Peacock Lapset Naamiaisasu on upea naamiaisasu, joka näyttää Enchantimals-tv-sarjan hahmolta Patter Peacockilta. Naamiaisasu on hyvin koristeellinen mekko useilla väreillä ja kuvioinneilla. Mekko sisältää tyllihameen kapeammalla opilla, lilanvärisellä kiinniommellulla vyöllä ja lyhyillä hihoilla. Hieno hiuspanta, lilanväriset, pörröiset olkapäät ja riikinkukon pyrstö tulee myös mukana, joiden ansiosta näytät aivan Patter Peacockilta!

  • Materiaali: Polyesteri, muovi
  • Koko: Small ja Medium (lasten koko)
  • Mukana mekko, hiuspanta ja riikinkukon pyrstö
  • Kengät ja peruukki eivät tule mukana
  • Täydellinen kekkereihin tai naamiaisjuhliin
  • Virallisesti lisensoitu naamiaisasu