patroner-till-graddsifon-13098-2
Ponnekaasu patruunoina, jotka sopivat kermasifoneihimme.

Myydään 10 patruunan pakkauksessa, jokaisessa 8 grammaa ilokaasua (N20).

Merkki: Liss

Varoitus! Ilokaasua ei tule käyttää päihtymistarkoituksessa. 
Ilokaasu on aiheuttanut kuolemantapauksia tukehtumisen vuoksi. Sairaanhoidossa ilokaasua käytetään aina yhdessä hapen kanssa. Voimakkaan ilokaasun käyttämisen jälkeen magneettisissa röntgentutkimuksissa on havaittu merkittäviä vaurioita selkäytimessä. Lääkärit eivät tiedä vielä, kuinka paljon ilokaasua henkilö voi hengittää ennen kuin selkäydin vaurioituu. Illustrerad Vetenskap teki vuonna 2020 reportaasin, johon haastateltiin useita tutkijoita. Kaikki tutkijat olivat samaa mieltä: Ilokaasu on hengenvaarallista ja voi johtaa korjaamattomiin vaurioihin aivoissa, hermostossa ja muualla kehossa. Ilokaasu aiheuttaa myös sen, että henkilö saa vakavan B12-vitamiinin puutostilan. Ilokaasu voi aiheuttaa tasapainohäiriöitä, tuntohäiriöitä, seisomis- ja kävelyvaikeuksia, heikentyneen muistin ja puheen hidastumisen. Ei ole olemassa tutkimuksia siitä, kuinka vähän tai paljon ilokaasua voi hengittää ennen kuin vauriot alkavat ilmetä. Siksi ilokaasua ei tule käyttää päihtymistarkoituksessa!

AinesosatN2O (Ilokaasu). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: N2O (Lustgas). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 13098-1

Arvostelut

250+

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit