renar-jultroja-59643-14
renar-jultroja-59643-18
renar-jultroja-59643-17
renar-jultroja-59643-15
renar-jultroja-59643-16

Parittelevat Porot Joulupaita

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

49,98 €

Onko päälläsi punainen kudottu joulupaita?" isoäiti kysyy. "-Kyllä, juuri niin, tietenkin isoäiti" sanot samalla kun peruutat hitaasti taaksepäin niin ettei isoäiti näkisi minkä luulee olevan jouluporoja, oikeastaan mahdoton määrä poroja, jotka painavat doggy-tyyliin. Ei parane ottaa mitään riskejä...

Parittelevat Porot Joulupaita on oikein hieno joulupaita tiheästi ommeltua lankaa. Paita lämmittää tosi hyvin kylminä aikoina, vaikka se on ohut ja kevyt materiaaliltaan. Joulupaitaa on saatavilla kuutta eri kokoa aikuisille ja paidan aihe voi vaikuttaa viattomalta ensi näkemältä, mutta kun tulee tarpeeksi lähelle paitaa, silloin näkee että periaatteessa koko paita koostuu parittelevista poroista. Joulupaita on valmistettu puuvillasekoitteesta ja tulee ehdottomasti olemaan menestys joulupöydässä, jouluaattoiltana ja joulujuhlassa. 

Joulupaita on saatavilla miesten kokoina, mutta jos haluat koon, joka vastaa naisten kokoa - valitse yhtä kokoa pienempi kuin tavallinen kokosi. Esimerkki: Miesten koko Small vastaa naisten kokoa medium. Miesten koko Large vastaa naisten kokoa X-Large.

  • Materiaali: 60% puuvilla, 40% akryyli
  • Koko: XS, S, M, L, XL, XXL (aikuisten)
  • Istuvuus: Normaali
  • Konepesu hellävaraisella ohjelmalla (30°C)
  • Miesmalli on 192 cm pitkä ja hänellä on yllään koko Large
  • HUOMIOI, että hinta koskee 1 paitaa
Tuotenro 59643

Koko-opas

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit