papier-mache-doskalle-1

Papier-maché Pääkallo

3,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Etkö löydä halloweenpääkalloa, joka miellyttää sinua - mitä tulee ulkonäköön? Siinä tapauksessa voimme suositella tätä papier-maché-pääkalloa, jonka voit maalata ja koristella itse. Vähän hauskempi tapa koristella halloweenia varten.

Papier-maché Pääkallo toimitetaan kappaleittain ja se on kooltaan noin 10 cm. Pääkallo on valmistettu materiaalista papier-maché ja sillä on pitkä käyttöikä. Maalaa vapaasti ja koristele pääkallo oman makusi mukaan. Sopii halloweenaskarteluksi lasten kanssa.

Papier-maché on paperimassamateriaali, jota käytetään pääasiassa askarteluun. Papier-maché on halpa ja uskomattoman kestävä materiaali - ja vanha. On löydetty egyptiläisiä muumio-arkkuja, jotka on valmistettu papier-maché-materiaalista, joka on kestänyt tuhansia vuosia. Pääainekset ovat paperi ja liima.

  • Materiaali: Papier-maché
  • Lukumäärä: 1 kpl
  • Koko: 10 cm