pandy-sour-fish-86148-1

Pändy Sour Fish

2,99 €

Karkki, jonka kukaan ei uskonut olevan mahdollista! Pändy on onnistunut luomaan hyytelömakeisen, jonka sokeripitoisuus on pienempi kuin tavallisen karamellin - mutta jossa on sama hyvä maku. Joten tässä saat karkkia naposteltavaksi koko viikon ajan! 

Pändy Sour Fish on kirpeä hyytelömakeinen sekalaisten kalojen muodossa ja sitruunan ja mustikan makuisena. 

Myydään 50 gramman pussissa. 

Ainesosat: Polydekstroosi (kuitu), isomalto-oligosakkaridit*, makeutusaine (erytritoli), riisitärkkelys, gelatiini (nauta), happamuudensäätöaine (E296), aromit, väriaineet (E133, E160a), pinta-käsittelyaine (E903), makeutusaineet (asesulfaami K, sukraloosi). *glukoosin lähde. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivinen vaikutus. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyysaika on vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin mainita.Ingredienser: Polydextros (fiber), isomalto-oligosackarider*, sötningsmedel (erytritol), risstärkelse, gelatin (nöt), surhetsreglerande medel (E296), aromer, färgämnen (E133, E160a), ytbehandllngsmedel (E903), sötnings-medel (acesulfam-K, sukralos). *glukoskälla. Överdriven konsumtion kan ha laxerande effekt. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 86148-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit