brandslackare-rosa-minibar-72735-11
brandslackare-rosa-minibar-72735-12
brandslackare-rosa-minibar-72735-13
brandslackare-rosa-minibar-72735-14
brandslackare-rosa-minibar-72735-15

Palosammutin Vaaleanpunainen Minibaari

199,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Eivät vain palot vaadi sammuttamista - myös jano täytyy joskus tyydyttää, siis miksi et säilyttäisi jaloja juomiasi perinteisessä palosammuttimessa? Täydellisenä, avaimella ja lukolla varustettuna tästä baarikaapista tulee naamioitu ja murtovarma lahja viskifaneille, jotka eivät muuten saa pitää pullojaan rauhassa!

Uskomatonta käsityötä ja koristeellinen yksityiskohta kaikkiin miesluoliin, walk-in-closet-vaatekaappeihin, autotalleihin tai baareihin. Täydellinen kokonaisuus lasilla ja seinäkiinnikkeellä. Paras lahja! Turvallisuussyistä KAIKKI tarvitsevat Firebarin!

  • Sisältö: Vaaleanpunainen palosammutin sisältää 2 shottilasia sekä avaimen ja lukon. Siihen mahtuu 1 litran pullo Beefeateria (ei sisälly)
  • Sisämitta: 35 x 15 cm
  • Materiaali: Metalli, nahka
  • Väri: Väri: Vaaleanpunainen
  • Juoma ei sisälly 
  • Huomioi, että tämä palosammutin ei sammuta paloja