pappersmuggar-silver-metallic-84647-1
pappersmuggar-silver-metallic-84647-2
pappersmuggar-silver-metallic-84647-3
pappersmuggar-silver-metallic-84647-4

Pahvimukit Hopea Metallic

4,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Pahvista valmistetuilla mukeilla kattaminen ei ole itse asiassa yhtään hullumpi idea. Säästyt tiskaamiselta eikä mikään ole vaarassa mennä rikki. Eikä niiden tarvitse näyttää ollenkaan tylsiltä – saatavana on todella juhlavan näköisiä pahvimukeja! Tutustu esimerkiksi näihin hopeanvärisiin mukeihin. Ne luovat juhlavan tunnelman ja sopivat niin häihin kuin syntymäpäiväjuhliin tai uudenvuodenjuhliin.

Pahvimukit Hopea Metallic sisältää 8 kappaletta hopeanvärisiä kertakäyttömukeja, joissa on kiiltävä pinta. Vain mukit sisältyvät hintaan, ei mikään muu kuvassa näkyvä.

  • Materiaali: pahvi
  • Mitat: ø 7,8 x 9,7 cm
  • Tilavuus: 27 cl
  • Lukumäärä: 10-pakkaus