Näytä koko kuvaus

Pääsiäismuna & karamelli 2021

Tiesitkö, että karamelleilla ja muilla herkuilla täytettyjen pääsiäismunien jakamisperinne vaihtelee kaupungeittain ja alueittain? Joillakin alueilla pääsiäisherkut jaettiin kiirastorstaina ja joillain lankalauantaina. Irtokarkit saapuivat Suomeen 1930-luvulla ja pääsiäispupu oli tuttu jo vuosikymmeniä aiemmin. Sattumaa? We don´t think so! Kevät on uudelleensyntymisen aikaa ja sitä juhlittiin antamalla värikkäitä munia, koska munat symboloivat uudelleensyntymistä. Kokonaisuudesta muodostui perusta, jota myös vuonna 2021 juhlistamme antamalla pääsiäismunia, jotka on täytetty herkuilla. Joten kun saat suklaamunan, ajattele, että se symboloi uudelleensyntymistä ja sitä, että kevät on jo ihan kulman takana!

Pääsiäisenä täytyy varustautua parilla (sadalla) kilolla karamelleja. Pääsiäisen aikaan kaikki karamellit ovat yhtä toimivia, ne voivat olla suklaata eri muodoissa, happamia tai suolaisia karkkeja tai vaikka irtokarkkeja. Hauskinta on, jos suklainen pääsiäispupu kestää foliossaan lankalauantaihin asti, mutta irtokarkit, joita yleensä löytyy pääsiäismunista tai -koreista, voidaan syödä aiemminkin. Tässä asiassa ei oikein ole oikeaa tai väärää tapaa toimia, pääsiäisenä voi syödä karamellit miten haluaa, koska haluaa ja jos haluaa, eikös?

Etsitkö pieniä herkkuja, joita voit asettaa kulhoon olohuoneen pöydälle, tai esimerkiksi karamelleja, joilla voit täyttää lastenlasten pääsiäismunat? Tai etsitkö vain pääsiäismunia? Huolimatta siitä, mitä etsit, löydät varmasti kaiken tarvittavan meiltä Partykingiltä. Täältä löydät nimittäin pääsiäismunia kaikissa mahdollisissa kokovaihtoehdoissa, ja tarkoitamme todella KAIKKIA MAHDOLLISIA kokoja. Meiltä löydät myös pieniä, keskikokoisia ja isoja karamelleja. Karamelleja, jotka maistuvat suklaalle, karkkeja, jotka maistuvat suolaiselle ja karkkeja, jotka maistuvat happamille. Meiltä löydät myös lakritsia ja herkkuja, jotka tulevat suklaamunan muodossa sekä karkkeja, jotka ovat oikean värisiä, eli ”pääääääsiäisen” värisiä. Karamellit, jotka löydät valikoimastamme, toimivat loistavasti joko omaan herkutteluun tai säästettäväksi lastenlasten ja lasten pääsiäismuniin. Voikin siis todeta, että meiltä löydät passelin valikoiman, joilla tehdä kaikki tyytyväiseksi, vauvasta vaariin!

Hyvä on, tottakai ymmärrämme, ettei oikeiden karkkien valitseminen ole aina ihan lasten leikkiä ja siinä voi mennä myös vikaan. Siksi olemme tehneet pienen ”käyttöohjeen”, jonka voit lukea tästä alapuolelta ja jonka toivomme auttavan sinua uskomattoman vaikeassa valinnassa – eli siinä, minkälaisia karkkeja valita. Etsitkö karamelleja, jotka tekevät isän tyytyväiseksi, kun hän tulee käymään pääsiäisenä? Mitäs sanoisit suklaamunista? Kaikki iskät pitävät niistä, siis ihan KAIKKI! Miksi? Siihen emme osaa vastata, mutta suklaamunat toimivat joka tapauksessa ihan minä tahansa viikonpäivänä! Onko mummi tai vaari tulossa käymään? Sitten sinulla täytyy olla tarjolla pehmeitä herkkuja, kuten vadelmaveneitä tai pehmeitä hedelmäkaramelleja. Näillä herkuilla on jo vuosia takanaan ja ne tulevat pysymään listoilla vielä satoja vuosia! Onko pikkuserkkusi tulossa pääsiäisenä kylään? Vastaus hänen herkkuihinsa on KINDERMUNA! Kindermuna on aina varma valinta, kun lapsia on tulossa kyläilemään. Se on itseasiassa aika varma valinta, koska 1. Muna maistuu herkulliselle suklaalle ja 2. Sisältä löytyy hauska lelu. Voidaankin todeta, että kindermunat ovat yksi eniten pääsiäiseen liittyvistä asioista, jotka on tehty lapsille. Ja lopuksi jos äiti ja hänen uusi miesystävänsä ovat tulossa juhlimaan pääsiäistä kanssanne, niin voitte ehdottomasti hankkia suklaakonvehteja, joissa on teksti ”Hyvää pääsiäistä!”. Ne toimivat 100 % varmasti. Niiden avulla näytät, että olet ajatellut häntä ja kukapa äiti ei pitäisi suklaasta?

Joten huolimatta siitä, etsitkö karamelleja mummille tai vaarille, äidille, isälle tai serkun lapselle, löydät varmasti passelit herkut meiltä Partykingiltä, toiselta nimeltään Pääsiäiskingiltä huhtikuun aikana. Meiltä löydät kaiken tarvittavan juomista kindermuniin, happamiin ja makeisiin karamelleihin, erivärisiin karkkeihin, munanmuotoisiin karkkeihin ja tipukarkkeihin. Pääsiäinen ei ole pääsiäinen ilman pääsiäiskarkkeja ja -munia Partykingiltä! Täältä löydät kaiken, mitä tiedät olevan olemassa ja vähän päälle. Kaiken, mitä voisit itse kuvitella saavasi pääsiäismunasta, joten toivommekin puolestasi, että joku muukin ajattelee samalla tavalla kuin sinä ja hankkii pääsiäisherkkunsa Partykingiltä!

Tervetuloa hankkimaan pääsiäismunasi ja -karamellisi verkossa meiltä Pääsiäiskingiltä – nopeasti, helposti ja edullisesti!

Suodatin

Näytetään 68 tuotetta
castle