kinder-maxi-25709-4

Kinder Maxi Suklaa Suurpakkaus

20,00 €

36-pakkaus

Tilapäisesti loppu
Kinder-muna tiivistetyssä pakkauksessa. Voiko enää olla mitään parempaa?

Kinder-muna on todella herkullista maitosuklaata, mutta tuntuuko se aina loppuvan kesken liian nopeasti? Silloin sinun kannattaa testata Kinder Maxia. Se on suklaapatukan muotoinen, mutta yhtä maukasta kuin Kinder-muna. Vaikka jäätkin ilman pientä yllätystä, herkku on niin hyvää, ettei asiaa edes huomaa.

Myydään 36-pakkauksena (koko laatikollinen).

Ainesosat: Maitosuklaa 40 % (sokeri, täysmaitojauhe, kaakaovoi, kaakaomassa, emulgointiaine: lesitiinit (soija); vanilliini), sokeri,rasvaton maitojauhe, palmöljy*, voitiiviste, emulgointiaine: lesitiinit (soija ), vanilliini. Ingredienser: Mjölkchoklad 40% (socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: lecitiner (soja); vanillin), socker, skummjölkspulver, palmolja*, smörkoncentrat, emulgeringsmedel: lecitiner (soja), vanillin. 
Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, ellei toisin ilmoiteta. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 25709-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

170

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit