Pääsiäiskoristeet 2024

Tiesitkö, että pääsiäiskoristeiden historia ulottuu aina 1600-luvulle asti? Vain 400 vuotta sitten ei vielä ajateltu, että esimerkiksi pääsiäisoksat voivat olla kauniita ja ”ihania”. Ja että esimerkiksi oksia voi käyttää ilman, että niillä täytyy piiskata toisia? ”Rituaalit”, kuten tuota tapaa kutsuttiin, suoritettiin tuhkakeskiviikkona ja jopa pitkäperjantaina ja niillä symboloitiin Jeesuksen kärsimystä. Kun aikaa kului ja tultiin 1900-luvulle, pääsiäiskoristeet levisivät koko Suomeen ja ne alkoivat näyttää enemmän siltä kuin miltä ne näyttävät tänä päivänä. Jo 1800-luvulla pääsiäisaskartelu alkoi saada nykyaikaisia muotoja ja pääsiäisoksia alettiin käyttää koristeluun, mutta vasta 1900-luvulla koristeita alkoi tulla kunnolla myyntiin ja koristeet levisivät Ruotsin puolelta Tukholmasta Suomeen. Olihan se hieman outoa, että pääsiäiskoristeet olivat jotain sellaista, jota käytettiin alun perin toisten satuttamiseen eikä sisustukseen tai tunnelman luomiseen.

Emme kuitenkaan pidä pääsiäiskoristeita samanlaisena kuin ihmiset pitivät vielä 1600-luvulla, vaan tärkeänä ja kauniina asiana. Siksi meillä on valtava valikoima pääsiäisaskarteluun sopivia tuotteita, jotta sinä, minä ja 60-v. Lotta löytäisimme kaiken etsimämme. Meiltä löydät kaiken tarpeellisen ulos ja sisälle, kaikkea kaunista ovikoristeista sisustukseen. Tutustu valikoimaan ja takaamme, että löydät varmasti etsimäsi!

Meiltä Partykingiltä löydät varmasti kaiken pääsiäiseen liittyvän. Meillä ei ole vain kauniita koristeita, kuten sulkia kaikissa mahdollisissa väreissä, vaan meiltä löydät myös tiput, serpentiinit, ikkunakoristeet, riisimunat ja paperisulat pääsiäisen tapaan. Pääsiäiskukat, sisä- ja ulkokoristeet, kulhot, värit ja leimat löytyvät kaikki valikoimastamme! Voikin sanoa, että Partyking on todellinen ”Pääsiäisen kuningas” pääsiäisen aikaan, jopa pääsiäisguru, vai mitä mieltä olet?

Ei ole merkitystä, etsitkö puolivillaisia pääsiäiskoristeita tai todella övereitä koristeita – löydät kaiken etsimäsi meiltä! Haluatko, että koristeesi suorastaan huutavat pääsiäistä, kuten Amerikassa? Löydät meiltä todella värikkäät pääsiäiskoristeet pääsiäisaskarteluun, kuten viirinauhat, ovikoristeet, kauniit sulat, erilaiset täytettävät pääsiäisilmapallot, sekä banderollit ja noitapatsaat. Vai pidätkö sittenkin hieman hillitymmästä ja tyylikkäämmästä tyylistä? Meiltä löydät myös yksinkertaiset ja hillityt koristeet, jotka sopivat kotiisi loistavasti. Tai mitä olet mieltä yksinkertaisista ja keltaisista pääsiäistipuista, jotka on helppo asettaa ikkunalaudalle? Tai yksivärisistä munakoreista? Tai ehkä etsit sopivanväristä sulkakranssia, jonka voit ripustaa ulko-oveesi? Se mitä yritämme sanoa on, että pidit sitten hillitystä tai yliampuvasta tyylistä, löydät varmasti kaiken oleellisen pääsiäisaskarteluun valikoimastamme ja et taatusti pety!

Mitä olisi pääsiäisen juhlapyhät ilman kaikkia upeita pääsiäiskoristeita? Tilaisuuden koristelu luo todella miellyttävää tunnelmaa ja meiltä löytyy tietenkin todella laaja kattaus pääsiäiskoristeita valikoimastamme. Valitse pääsiäiskoristeesi, kuten värikkäät viirinauhat, ilmapallot tai kauniit kierrekoristeet. Pääsiäiskoristeluun valikoimastamme löytyvät myös riisimunat, pääsiäiskukat ja pääsiäissulat useassa upeassa värissä. Eikä unohdeta pääsiäisaskartelua, josta lapset todella pitävät, kun saavat tehdä itse omat pääsiäiskoristeensa pääsiäiseksi.

Tervetuloa löytämään pääsiäiskoristeesi meiltä Partykingiltä, riippumatta siitä, oletko nuori vai vanha, täysikasvuinen tai keskenkasvuinen – nopeasti, helposti ja edullisesti.
Lue lisää