vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo

Pääsiäiskattaus

Pääsiäinen on kenties vuoden ihanin juhla, koska kevät on tuloillaan, luonto puhkeaa kukkaan ja kaikkialla alkaa vihertää. Sitä voit juhlistaa pääsiäissunnuntaina ja koristaa pääsiäispöydän kirkkailla väreillä sekä niihin sopivilla pääsiäislautasilla, pääsiäislautasliinoilla ja pääsiäismukeilla.

Meiltä kaikki pöytäkattaukseen pääsiäiseksi!


Meiltä Partykingiltä, tai Pääsiäiskingiltä, kuten haluamme kutsua itseämme pääsiäisen aikaan, löydät kaikkea mitä voit kuvitella pääsiäiseksi ja pääsiäiskattaukseen – tyylikkäiden, eri pääsiäisteemojen mukaisesti somistettujen lautasliinojen ja kirkkaankeltaisten kertakäyttöaterimien ohella tarjoamme myös kaikenlaisia mukeja – tipujen ja munien kera tai ilman. Täältä löydät jopa tarjoilualustat ihanilla pääsiäisaiheilla, helmaliinat yhteensopivissa väreissä, linnunpesältä näyttäviä pöytäkoristeita ja paaaljon muuta! Nyt varmaan jo ymmärrätkin, miksi haluamme kutsua itseämme Pääsiäiskingiksi tähän aikaan vuodesta.

Tervetuloa tekemään pääsiäiskattaustuotelöytöjä netissä!

Ihmiset haluavat pääsiäiseltä erilaisia asioita. Jotkut haluavat koristella kotinsa niin ylenpalttisesti, että se menee jo melkein liiallisuuksiin, ja toiset haluavat jotakin pientä kivaa tuomaan viihtyisyyttä. Mieltymyksistä riippumatta voimme tarjota pääsiäistuotteita kaikille. Haluatko kenties vain kattaa pääsiäispäivällisen lapsille ja lastenlapsille? Täältä löydät yksinkertaisia ja hillittyjä pääsiäistuotteita aina yksivärisistä näyttävän kuviollisiin. Kun lapset ja lapsenlapset kerran ovat tulossa, eikö olisikin hauskaa koristella ruokapöytä myös esimerkiksi pääsiäistelineellä, johon voit laittaa pieniä herkkuja ja käsinmaalattuja munia ilahduttamaan lastenlapsia? Yhteenvetona voimme siis todeta, että meiltä löydät pääsiäispöytään täsmälleen haluamasi tuotteet. Noudata kattauksessa kaunista väriteemaa ja yhdistä siihen perinteisiä pääsiäisaiheita, tai mikset yhdistelisi kirkkaita ja vaaleita värejä, joiden usein ajatellaan kuuluvan pääsiäiseen. Tervetuloa!
Lue lisää