Pääsiäiskattaus 2023

Pääsiäinen on ehkä kaikista mahtavin juhlapyhä vuodessa, koska kevät on tulossa, luonto alkaa vihertää ja kasvit kukkia. Voit helposti juhlistaa pääsiäisen juhlapyhiä ja kattaa juhlapöydän todella värikkäästi yhteensopivilla pääsiäislautasilla, pääsiäisserveteillä ja pääsiäismukeilla.

Meillä Partykingillä tai ”Pääsiäiskingilllä”, kuten itse sivustoamme pääsiäisen aikaan kutsumme, on kattava valikoima kaikkea, mitä voit kuvitella tarvitsevasi pääsiäisen viettoon tai pääsiäisen ajan kattauksiin – täältä löydät paljon muutakin kuin vain kauniisti koristeltuja servettejä tai värikkäitä kertakäyttöastioita, löydät myös laajan valikoiman eri värisiä mukeja myös ilman tipuja ja munia. Meiltä löydät pääsiäisteemaiset tarjoiluastiat upeilla pääsiäiskuvioinneilla, mahtavat linnunpesiltä näyttävät pöytäkoristeet munilla ja paljon muuta! Ymmärrät varmaan nyt, miksi kutsumme itseämme ”Pääsiäiskingiksi” tähän aikaan vuodesta?

Ihmiset ovat yksinkertaisesti erilaisia pääsiäisenviettäjiä, osa haluaa laittaa kaikki peliin ja toiset koristella hieman hillitymmin. Huolimatta siitä, kumpaa ääripäätä edustat, voimme tarjota koristeita kaikille. Etsitkö esimerkiksi kattaustarvikkeita lapsille ja lapsenlapsille? Meiltä löydät yksinkertaiset ja hillityt yksiväriset pääsiäiskoristeet, mutta myös todella pääsiäiskuvioidut vastaavat. Jos lapsesi ja lapsenlapsesi ovat tulossa viettämään pääsiäistä, eikö olisi hauska koristella ruokapöytä esimerkiksi pääsiäistelineellä, johon voit asetella hieman söpöjä ja käsinmaalattuja munia, jotta pienet lapset viihtyvät?

Summa summarum – meiltä löydät kaiken tarvittavan pääsiäspöytäsi koristeluun juuri sillä tavalla kuin itse haluat. Kata pöytäsi samalla yksinkertaisella teemalla, valitse sekaan hieman klassisia pääsiäiskuvioita tai mikset yhdistelisi kaikkia upeita pääsiäiseen liittyviä värejä yhdeksi kokonaisuudeksi?

Tervetuloa
Lue lisää