opposuits-the-rudolph-kostym-3
opposuits-the-rudolph-kostym-4
opposuits-the-rudolph-kostym-6
opposuits-the-rudolph-kostym-30602-7
Asiakaskuva
kb-opposuits-the-rudolph-kostym-7

OppoSuits The Rudolph Puku

99,58 €

Valitse tuoteversio

Oletko väsynyt kudottuihin puseroihin ja tonttulakkeihin, jotka tuntuvat olevan pakollisia kannettavia joulujuhlien aikaan? Vie koko joulupukeutuminen askeleen pidemmälle ja erotu joukosta pukeutumalla tähän tyylikkääseen ja korkealaatuiseen pukuun nimeltä "The Rudolph"! Harvemmin olemme nähneet niin juhlavaa pukua, joka sitä paitsi antaa persoonallisuutesi näkyä ja leikkiä.

OppoSuits on täydellinen vastakohta tavallisille puvuille (pois lukien laatu ja istuvuus) ja ne on valmistettu hauskoilla ja epätavallisilla kuvioilla ja väreillä tarkkaan harkitulla designilla. Kiitos kankaan korkean laadun, voit käyttää Opposuitiasi yhä uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuutensa. Huomioithan, että OppoSuit-puvut ovat hoikkaa mallia. Suosittelemme siksi, että valitset suuremman koon, mikäli mietit kahden eri koon välillä. OppoSuits The Rudolph Puku sisältää:
  • Tummansinisen pikkutakin ihanilla joulukuvioilla, kolme taskua ulkopuolella, piilotaskun sisäpuolella sekä napitukset edessä ja hihansuissa.
  • Parin tyyliin sopivia puvunhousuja, joissa vetoketju sepaluksessa ja vyölenkit. 
  • Tyyliin sopivan kravatin.
Saatavilla koot: 52, 54, 56, 60 ja 62.
Tuotenro 30602

Koko-opas

Arvostelut

29

Kysymyksiä & vastauksia

0

Asiakaskuvat

1

Tägit