opposuits-teen-white-knight-skjorta-79474-1
opposuits-teen-white-knight-skjorta-79474-2

OppoSuits Teen White Knight Paita

29,90 €

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas
 • Jaana
  7 kuukautta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Bra kvalite och storlek för 13-åring
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Valkoisia paitoja ei koskaan voi olla liikaa! Mitä enemmän niitä on, sitä parempi, sillä millä tahansa hetkellä voi saada kutsun yhteen jos toiseenkin tilaisuuteen ja silloin on oltava tahraton ja silitetty valkoinen paita hälytysvalmiudessa! 

OppoSuits Teen White Knight Paita on valkoinen paita teini-ikäisille. Paidassa on yksinkertainen muotoilu, pitkät hihat, kaulus ja napit edessä. OppoSuits ovat tavallisten pukujen täsmällinen vastakohta, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on tehty hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä ja niiden design on tarkoin harkittu. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuitiasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettäisi istuvuuttaan.

HUOMIOI, että OppoSuits-puvut ovat slim-fit-mallia. Suosittelemme, että valitset suuremman koon, jos epäröit 2 koon välillä.

 • Materiaali: Polyesteri
 • Koko: 134/140, 146/152, 158/164, 170/176