opposuits-red-devil-shorts-kostym-74447-1
opposuits-red-devil-shorts-kostym-74447-2
opposuits-red-devil-shorts-kostym-74447-3

OppoSuits Red Devil Shorts Puku

 89,90 €  39,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä koko-opas

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Jos haluat pukeutua tyylikkäästi ja siististi kesällä, mahdollisesti pukuun, on OppoSuit summer edition lyhyillä hihoilla ja shortseilla itsestään selvä valinta. Kuten tämä hullun superpunainen puku esimerkiksi! Sillä hillityt värit ja kuviot eivät oikein ole OppoSuitsin juttu, näin on jo vanhastaan.

OppoSuits ovat suoria vastakohtia tavallisille puvuille, lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta. Ne on valmistettu hauskoissa, epätavallisissa kuvioissa ja väreissä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-pukuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuuttaan.

HUOMAA, että OppoSuits-puvut ovat slim fit -mallia. Suosittelemme sen vuoksi sinua valitsemaan suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä.

OppoSuits Red Devil Shorts Puku sisältää:
  • Lyhythihaisen, punaisen pikkutakin, jossa on kaksi punaista nappia etupuolella. Takissa on violetti sisäkangas, kolme taskua ulkopuolella ja sisäpuolella piilotasku
  • Punaiset puvunshortsit, joissa on vetoketju haarassa, taskuja ja vyölenkit 
  • Yhteensopivan punaisen solmion
  • Saatavana kokoina: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62