opposuits-flamingirl-kostym-1
opposuits-flamingirl-kostym-3
opposuits-flamingirl-kostym-36876-4

OppoSuits Flamingo Naisten Puku

79,99 €

Valitse tuoteversio

Oletko koskaan ollut Luaussa eli havaijilaisissa juhlissa? Jos nyt sait kuitenkin kutsun ja olet epävarma, kuinka sinun tulee pukeutua, ei hätää, sillä tässä puvussa on sinulle ratkaisu! Luau on havaijilainen sana juhlalle ja vaikka siellä saattaa näkyä kookospähkinöitä ja leitä, on yleinen teema Luau -juhlissa kukat ja kirkkaat värit. Siksi tämä puku sopii hyvin teemaan ja kaiken lisäksi se on niin tyylikäs, että voit käyttää sitä myös muissa tapahtumissa!

OppoSuits Flamingo Naisten Puku sisältää hameen joustavalla kankaalla parhaan istuvuuden takaamiseksi sekä puvuntakin napeilla ja taskuilla. Puku on korkealaatuinen ja sopii arkeen, juhlaan tai naamiaisiin. Kankaan kuvissa näkyy turkoosia merta, palmuja ja vaaleanpunaisia flamingoja.

OppoSuits edustaa tavallisten pukujen vastakohtaa kaikessa muussa paitsi korkeassa laadussa ja istuvuudessa. Puvut on valmistettu epätavallisista ja hauskoista materiaaleista, joiden korkea laatu takaa puvuille pitkän iän. Ne eivät ole siis verrattavissa muihin naamiaisasuihin.

Saatavana koossa: 34-44.
Tuotenro 36876

Koko-opas

Arvostelut

6

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit