opposuits-batman-kostym-2
opposuits-batman-kostym-1
opposuits-batman-kostym-3
opposuits-batman-kostym-30666-5

OppoSuits Batman Puku

109,50 €

Valitse tuoteversio

Kun Batman haluaa olla vähän erityisen hieno, hän riisuu lepakkovaatteensa ja astuu fantastisen tyylikkääseen Opposuit-asuunsa, joka on valmistettu erityisesti hänen kunniakseen. Tässä meillä on se yleiseen käyttöön! Tämä puku saa sinut todella erottumaan  pukuherrojen joukosta ja se sopii erinomaisesti yhteen valkoisen tai mustan paidan kanssa.

OppoSuits-puvut ovat tarkkoja vastakohtia tavallisille puvuille (lukuun ottamatta laatua ja istuvuutta) ja ne on valmistettu hauskoilla, epätavallisilla kuvioilla ja väreillä tarkoin harkitulla muotoilulla. Kankaan korkean laadun ansiosta voit käyttää OppoSuit-asuasi uudelleen ja uudelleen ilman, että se menettää istuvuutensa. Huomaa, että OppoSuits-puvut ovat slimfit-mallia. Suosittelemme sen vuoksi sinua valitsemaan suuremman koon, jos epäröit kahden koon välillä. Batman Pukuun kuuluu:
  • Musta puvuntakki, jonka kuvio koostuu Batman-logoista keltaisena ja mustana. Puvussa on kolme taskua ulkopuolella, piilotettu sisätasku sekä napit edessä ja hihansuissa.
  • Tyyliin sopivat puvunhousut, joissa on vetoketju sepaluksessa sekä vyölenkit. 
  • Asuun sopiva solmio.
Saatavana kokoina: 46, 48, 50, 52, 54, 56, 58, 60 ja 62.

Tämä on virallisesti lisensoitu tuote.

Koko-opas

Arvostelut

3

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit