opies-roda-cocktailbar-1

Opies Punaiset Cocktailkirsikat

9,99 €

Valitse tuoteversio

Saat ihanan ylellisen viimeistelyn drinkkeihin hankkiessasi nämä Opies Punaiset Cocktailkirsikat. Muutut hetkessä lähes ammattimaiseksi baarimikoksi, kun koristelet drinkit klassisilla cocktailkirsikoilla. Näiden avulla saat hetkessä herkullisen ja kutsuvan näköisen drinkin! Vinkki: voit pujotella cocktailkirsikat hienoon cocktailtikkuun ja saat juhlavan koristeen!

Opies Punaiset Cocktailkirsikat ovat säilöttyjä maraschinokirsikoita. Täydellinen valinta, kun haluat viedä juhlakoristelun uudelle tasolle esimerkiksi häissä tai teemajuhlissa.

Säilytetään viileässä. Avattua purkkia voi säilyttää jääkaapissa enintään 4 viikkoa.

Paino: 500 grammaa varren kanssa tai ilman.

Ainesosat: Kirsikka (säilöntäaine: rikkidioksidi), sokeri, vesi, makuaine, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, väriaine: Erytrosiini. Huom. Purkissa on ainoastaan englanninkielinen teksti. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Körsbär (konserveringsmedel: svaveldioxid), socker, vatten, smaksättning, surhetsreglerande medel: citronsyra, färgämne: Erytrosin. Obs. Endast engelsk text på burken. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 38080

Sisällysluettelo

Arvostelut

45

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit