olhalm-svart-1

Olutkypärä Musta

14,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Elenore
  1 kuukausi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu
  Provade använda den med två olika drycker, och hade då endast sugröret i ett. Då läcker den andra, och satte man fast en påsklämma så blev det svårt att suga. Men funkar nog ypperligt om man har samma dryck i båda hållarna och båda sugrören i. :-)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?
 • Mette
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko sinun vaikea luottaa siihen, että illan isäntä tai emäntä on varautunut riittävällä määrällä olutta tai limsaa? Ei hätää, sillä hoidat homman kotiin tämän kypärän avulla. Valmistele kypärä kotonasi asettamalla sen pidikkeisiin kaksi tölkkiä ja juomat kulkevat koko ajan mukanasi!

Olutkypärä Musta on valmistettu muovista ja se toimitetaan aikuisten koossa. Kypärä on väriltään musta ja sen molemmilla sivuilla on pidike 25 cl tölkeille, joista asennetaan pitkä imuletku kulkemaan suuhun.

Myydään kappaleittain, saatavilla one size -koossa.