nutisal-rostade-notter-gourme-mix-i-pase-72947-1

Nutisal Paahdetut Gourme Mix Pähkinät Pussissa

2,50 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ylellinen herkuttelupussi täynnä pekaani- ja cashewpähkinöitä,manteleita ja jumbo-maapähkinöitä. Ihana sekoitus nautittavaksi, kun pähkinänhimo iskee!  

Nutisal Paahdetut Gourme Mix Pähkinät Pussissa sisältää pekaani- ja cashewpähkinöitä, manteleita ja jumbo-maapähkinöitä. Myydään 60 gramman pussissa..

Ainesosat: MAAPÄHKINÄT (39 %), CASHEWPÄHKINÄT (24 %), PEKAANIPÄHKINÄT (19 %), MANTELIT (15 %), suola, MALTODEKSTRIINI. Voi sisältää jäämiä muista pähkinöistä. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: JORDNÖTTER (39%), CASHEWNÖTTER (24%), PECANNÖTTER (19%), MANDEL (15%), salt, MALTODEXTRIN. Kan innehålla spår av andra nötter. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.