vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT Toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
nutisal-torrostade-notter-sporty-mix-72951-2
  • -47%

Nutisal Kuivapaahdetut Pähkinät Sporty Mix

1,58 € 

2,99 €
Saammeko houkutella pussilla, joka on täynnä paahdettuja cashew-, saksan- ja hasselpähkinöitä, mustikoita, karpaloita ja rusinoita? Sitten sinun pitää ottaa juuri tämä pussi - ei lisättyä suolaa, ei lisättyä sokeria, vain hyvää! 

Nutisal Kuivapaahdetut Pähkinät Sporty Mix on on sekoitus, joka sisältää pähkinöitä ja kuivattuja pieniä hedelmäpaloja ilman lisättyä suolaa tai sokeria. Myydään 60 gramman pussissa.

Ainesosat: maapähkinät/jordnødder/peanøtter (29 %), mantelit (13%), hasselpähkinät/nødder/nøtter (10 %), cashewpähkinät/nødder/nøtter (10 %), saksanpähkinät/nødder/nøtter (10 %), parapähkinät/nød/nøtt (7 %), karpalot/tranebær (5 %), rusinat/rosiner (5 %), mustikat/blåbær (3 %), ananassiirappi, hedelmämehutiiviste (omena/æble/eple, ananas). Voi sisältää jäämiä maidosta, vehnästä ja muista pähkinöistä.
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: jordnötter/jordnødder/peanøtter (29%), mandel (13%), hasselnötter/nødder/nøtter (10%), cashewnötter/nødder/nøtter (10%), valnötter/nødder/nøtter (10%), paranöt/nød/nøtt (7%), tranbär/tranebær (5%), russin/rosiner (5%), blåbär/blåbær (3%), ananassirap, fruktjuice koncentrat (äpple/æble/eple, ananas). Kan innehålla spår av mjölk, vete och andra nötter.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 72951-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit