not-creme-1

Nöt-Créme

22,99 €

80-pakkaus

Varastossa (4 kpl)
Yli 50 vuoden ajan Printzellin perhe on valmistanut pieniä valkoisia pusseja, joissa on makeaa Nöt-Creme-täytettä. Alkuperäinen pakkaus on pysynyt vuosien varrella samana, ja niin myös sen ihana sisältö. Nyt voit ostaa kotiisi tätä rakastettua klassikkoa, josta pitävät niin aikuiset kuin lapset. Tarjoa kahvin kanssa tai osta koko laatikollinen, jotta voit nauttia niistä joka päivä.

Ainesosat: sokeri, kasvisöljyt ja rasvat (shea, palmu* joka suhteessa). hasselpähkinät, maapähkinät, kaakao, luonnollinen vaniljakreemi, emulgointiaine (auringonkukkalesitiini). Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina alkuperäispakkauksen tuotetiedot. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostopäivästä, mikäli ei muuta ilmoiteta.

Nöt-Créme myydään kappaleittain tai laatikoittain. Ingredienser: socker, vegetabiliska oljor och fetter (shea, palm* i varenda proportion). hasselnötter, jordnötter, kakao, naturlig vaniljkräm, emulgeringsmedel (solroslecitin). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 16110-2

Sisällysluettelo

Arvostelut

195

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit