nic-topping-salted-caramel-74882-1

NIC Kastike Salted Caramel

20,00 €

Miten hyvää jäätelö onkaan, ja se on vielä parempaa, kun lisäät päälle herkullista kastiketta, joka maistuu sekä makealta, kermaiselta että suolaiselta. Täydellinen yhdistelmä vaniljajäätelön kanssa! 

NIC Kastike Salted Caramel on suolaisen karamellin makuinen kastike. Myydään 900 ml:n pullossa.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, vesi, RASVATON MAITOJAUHE, kasvirasva (shea), suola, aromi, emulgointiaine (E322, SOIJALESITIINI) ja säilöntäaine (E202). Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Paras ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Glukossirap, socker/ sukker, vatten/vand, SKUMMJÖLKSPULVER/SKUMMETMÆLKSPULVER, vegetabiliskt fett (shea), salt, arom, emulgeringsmedel (E322, SOJALECITIN) och konserveringsmedel (E202). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 74882-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

2

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit