nic-topping-ballerina-74885-2

Nic Kastike Ballerina

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

19,90 €

900 ml

 − art.nr 74885-1
Jihuu! Voiko se olla totta? Ballerinan alkuperäinen täyte - nyt kastikkeena! Vihdoin voit nauttia suklaan ja hasselpähkinän tutusta mausta! Valuta jäätelön päälle tai käytä pirtelöön - se on lapsellisen hyvää, me lupaamme! 

NIC Kastike Ballerina on Ballerinan alkuperäistäytteen makuinen kastike. Myydään 900 ml:n pullossa.

Ainesosat: sokeri, kasvirasva (sheaöljy), herajauhe (MAITO), HASSELPÄHKINÄTAHNA (9 %), vähärasvainen kaakaojauhe, emulgointiaine (E322, auringonkukkalesitiini), aromi. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Paras ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostettaessa, ellei toisin mainita.

Ingredienser: Socker/sukker, vegetabiliskt fett/fedt (sheaolja), vassel-/valle-/mysepulver (MJÖLK/MELK/MÆLK), HASSELNÖTS-/HASSELNØDDE-/HASSELNØTTPASTA (9%), fett-/fedtreducerat/fettredustert kakaopulver, emugleringsmedel/emuglator (E322, solroslecitin/solsikkelecitin), arom/aroma. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit