nic-kaffe-syrup-79937-1

Nic Kahvi Syrup

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

14,99 €

Mikäli aiot tehdä herkullisen kahvipirtelön, olet varmaankin miettinyt myös maustepuolta - ja tämä on juuri sitä, mitä etsit. NIC's Syrup takaa joka kerta täydellisen maun ilman, että sinun täytyy hääriä keittiössä tuntikausia! 

NIC Kahvi Syrup on mauste, joka sopii sekä pehmikseen että pirtelöihin - maistuu kahvilta. 

Myydään 1 litran pullossa. 

Ainesosat: vesi, sokeri, kahviuute, väriaine (E150c), happamuudensäätöaine (E330), kahviaromi, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaineet (E211 ja E202). Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, mikäli muuta ei ole ilmoitettu.  

Ingredienser: vatten, socker, kaffeextrakt, färgämne (E150c), surhetsreglerande medel (E330), kaffearom, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E211 och E202). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges. 
Tuotenro 79937-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit