nic-kaffe-syrup-79937-1

Nic Kahvi Syrup

14,90 €
Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

Valitse vaihtoehto:

Näytä sisällysluettelo

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Mikäli aiot tehdä herkullisen kahvipirtelön, olet varmaankin miettinyt myös maustepuolta - ja tämä on juuri sitä, mitä etsit. NIC's Syrup takaa joka kerta täydellisen maun ilman, että sinun täytyy hääriä keittiössä tuntikausia! 

NIC Kahvi Syrup on mauste, joka sopii sekä pehmikseen että pirtelöihin - maistuu kahvilta. 

Myydään 1 litran pullossa. 

Ainesosat: vesi, sokeri, kahviuute, väriaine (E150c), happamuudensäätöaine (E330), kahviaromi, sakeuttamisaine (E415), säilöntäaineet (E211 ja E202). Tuotteen sisältö voi vaihdella. Tarkista siksi tuotetiedot aina alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, mikäli muuta ei ole ilmoitettu.  

Ingredienser: vatten, socker, kaffeextrakt, färgämne (E150c), surhetsreglerande medel (E330), kaffearom, förtjockningsmedel (E415), konserveringsmedel (E211 och E202). Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.