nerds-wild-about-cherrywatermelon-31779-2

Nerds Wild About Cherry/Watermelon Karkkihelmet

2,99 €

Tilapäisesti loppu
Jos olet yhtä hulluna kirsikan ja vesimelonin makuun kuin amerikkalaiset, meillä on sinulle hyviä uutisia. Tässä se on!

Nerds Wild About Cherry/Watermelon sisältää pieniä happamia ja rapeita karkkeja, jotka maistuvat kirsikalta ja vesimelonilta. Kummatkin maut ovat omassa rasiassaan, joten voit valita mauista mieleisesi!

Rasiassa on noin 47 grammaa.

Ainesosat: Sokeri, säilöntäaine (E296), ja vähemmän kuin 2%: maissisiirappia, luonnollisia makuaineita, pintakäsittelyainetta, (E903), väriaineita (E133, E129, E102). Saattaa sisältää kananmunaa. HUOM! Sisältää AZO-väriaineita, joilla voi olla negatiivinen vaikutus lapsen käyttäytymiseen ja keskittymiskykyyn. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ystävällisesti ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteen säilyvyys on vähintään 4 viikkoa ostosta, ellei muuta ole mainittu.

Ingredienser: Socker, konserveringsmedel (E296), och mindre än 2% av: majssirap, naturliga smakämnen, ytbehandlingsmedel (E903), färgämne (E133, E129, E102). Kan innehålla ägg. OBS! Innehåller AZO-färgämnen som kan ha negativ effekt på barns beteende och koncentration. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 31779-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

39

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit