naughty-nice-tomteluva-1

Naughty & Nice Tonttuhattu

9,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Simon
  6 vuotta sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Harmaa kruunu
  Lite små
  1 / 1 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Ensimmäiseksi tontun pitää olla kiltti. Hänellä pitää olla iso maha ja iso parta. Mielellään runsaat viikset myös. Vaatteet ovat mieluiten punaiset tai harmaat ja saappaiden täytyy tömistä kovasti lattialla mutta ne voivat näyttää melkein miltä tahansa. Mieluiten isoisän kumisaappailta. Kaikkein tärkein on kuitenkin tonttuhattu. Ja jos hän on kiltti tonttu niin hän pukee varmasti kiltin hatun. Tuhma tonttu pukee vastaavasti tuhman hatun.

Naughty & Nice Tonttuhattu on klassisen punaisen värinen ja ne toimitetaan 2-pakkauksessa. Valmistettu polyesteristä. Hatuissa on valkoinen pompula ja resori. Toisen hatun resorissa lukee Naughty ja toisessa Nice.

One size (aikuisten koko).