nannas-paskkola-i-strut-1

Nannas Påskkola i Strut - Pääsiäistoffeekarkit Tuutissa

6,99 €

Toffeen ei tarvitse aina maistua vain toffeelta. Se voi maistua myös munalikööriltä! Ja jos satut pitämään juuri munaliköörin ja toffeen yhdistelmästä, niin nyt sinulla on tilaisuus klikata kotiin koko tuutillinen ihanaa munalikööritoffeeta!

Nannas Påskkola i Strut - Pääsiäistoffeekarkit Tuutissa on herkullisia munaliköörin makuisia toffeekarkkeja Sockerbagerietilta. Toimitetaan kivan retromaisessa paperituutissa. Myydään yksittäin.

Tuutti sisältää 200 grammaa munalikööritoffeekarkkeja.

Ainesosat: Glukoosisiirappi, sokeri, kondensoitu MAITO, kasviöljyt (shea, kookos), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), E471, aromit, väriaineet (E171, E100), keittosuola. Kondensoitua MAITOA 20 %. Rasvaa 6 %. Sokeria 23 %. Glykoosia 48 %. Muita aineita 3 %.
Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina kaikki tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyys ostopäivästä lukien, ellei muuta ilmoiteta.
Ingredienser: Glykossirap, socker, kondensMJÖLK, vegetabiliskt fett (shea, kokos), emulgeringsmedel (solroslecitin), E471, aromer, färgämnen (E171, E100), koksalt. KondensMJÖLK 20%. Fett 6%. Socker 23%. Glykos 48%. Övriga ingredienser 3%.
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71338-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit