mulino-wafer-rolls-cocoa-cream-82564-1

Mulino Wafer Rolls Cocoa Cream

Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu Harmaa kruunu

0

1,50 €

150 grammaa

 − art.nr 82564-1
Eikö jäätelöpallo näytä kulhossa hieman yksinäiseltä? Aseta kääritty vohveli sen viereen ja sinulla on todella ylellinen jälkiruoka nautittavaksi television edessä! 

Mulino Wafer Rolls Cocoa Cream on herkullinen luomus, jossa on ihana suklaan maku. Toimitetaan 150 gramman pakkauksessa. 

Ainesosat: Sokeri, VEHNÄJAUHO, kasvi(palmu)rasva, MAITO vaahdotettu jauhe, HERA (MAIDOSTA), vähärasvainen kaakao 5,5%, glukoosi, väri: E150c; emulgointiaine: SOIJALESITIINIT, maut, suola. Tuote voi sisältää MAAPÄHKINÖITÄ, muita PÄHKINÖITÄ ja KANANMUNAA. Tuotteen sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkista siksi aina tuotetiedot alkuperäisestä pakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostamisesta, jos toisin ei ole ilmoitettu. Ingredienser: Socker, VETEMJÖL, vegetabiliskt (palm) fett, MJÖLK skummat pulver, VASSLE (från MJÖLK), reducerat fettkakao 5,5%, glukos, färg: E150c; emulgeringsmedel: SOJALECITINER, smaker, salt. Produkten kan innehålla JORDNÖTTER, andra NÖTTER och ÄGG. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.

Sisällysluettelo

Arvostelut

0

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit