mr-squeez-pop-klubba-75612-1

Mr Squeezy Pop Tikkari

2,50 €

56 g

 − art.nr 75612-1
Tikkari kampauksena ja vatsa täynnä kirpeää, hedelmänmakuista hyytelöä... Sehän on aivan hullua! Mr Squeezy on ehdottomasti hauskempi tikkari kuin tavallinen tikkukaramelli - paina sen vatsaa, niin tikkarin päälle tulee nimittäin maukas hedelmähyytelökerros! 

Mr Squeezy Pop Tikkari on tikkari, joka vatsasta painettaessa peittyy myös kirpeällä hedelmänmakuisella hyytelöllä. Saatavana makuina mansikka, sininen vadelma ja vihreä omena. Mr Squeezy Pop Tikkari painaa 56 g ja se myydään sattumanvaraisesti, joten tulee olemaan yllätys, minkä maun saat!

Ainesosat: Tikkari 15,5 g: sokeri, glukoosisiirappi, aromit, värit: briljantinsininen FCF, kurkumiini. Karamelli hyytelönmuodossa 40,5 g: glukoosifruktoosisiirappi, vesi, happamuudensäätöaine: sitruunahappo, omenahappo; aromiaineet, säilöntäaine: kaliumsorbaatti; väriaineet: briljantinsininen FCF, kurkumiini. 
Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. 
Parasta ennen: Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika ostohetkestä alkaen, jollei muuta ilmoiteta.

Ingredienser: Klubba 15,5 g: socker, glukossirap, aromer, färger: briljanttblått FCF, kurkumin. Karamell i gelform 40,5g: glukosfruktossirap, vatten, surhetsreglerande medel: citronsyra, äppelsyra; aromämnen, konserveringsmedel: kaliumsorbat; färgämnen: briljatblått FCF, kurkumin. 
Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. 
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges

Sisällysluettelo

Arvostelut

1

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit