moon-creations-glitter-hair-glue-clear-79739-1
moon-creations-glitter-hair-glue-clear-79739-2

Moon Creations Glitter Hair Glue Clear

4,90 €
Valitettavasti tämä tuote on tilapäisesti loppuunmyyty. Kirjoita tietosi alle ja otamme sinuun yhteyttä, kun tuotetta on jälleen varastossa

Valitse vaihtoehto:

 • Veera
  1 vuosi sitten
  Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu Keltainen kruunu
  (Ei asiakkaiden jättämiä kommentteja)
  0 / 0 asiakasta koki saavansa apua tästä arvostelusta
  Saitko tästä arvostelusta apua?

Jätä arvostelu

0

Kirjoita oma arvostelusi

Voidaksesi kirjoittaa arvostelun sinun tulee vahvistaa, että olet tilannut kyseisen tuotteen. Tämä tapahtuu antamalla tilausnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Tilausnumeron löydät sähköpostitse saamastasi tilausvahvistuksesta. Etsi postilaatikostasi hakusanalla "partyking", ja löydät meilimme helpommin!

Alla löydät asiakkaidemme vastaanottamat kysymykset ja vastaukset niihin.

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tuotekuvaus

Onko mitään upeampaa kuin koristaa kasvot ja keho kimalteella? Tietenkin hiuskimalle! Vie tyylisi seuraavalle tasolle ja näytä, että olet todella panostanut asuusi! Tämä liima auttaa kimalletta pysymään hiuksissa koko pitkän illan!

Moon Creations Glitter Hair Glue Clear -liimaa käytetään kimalteen kiinnittämiseksi hiuksiin. Geeli on läpinäkyvää ja sopii kaikentyyppisten kimalteiden kiinnittämiseen, kuten chunky, flakes tai fine/powder. Helppo levittää hiuksiin sormilla, jonka jälkeen lisäät kimalteen - tai sekoita kimalle ja liima ja levitä harjalla. Geeli kuivuu nopeasti ja pitää kimalteen paikallaan koko illan. Helppo pestä pois shampoolla ja vedellä.

 • Läpinäkyvä geeli, joka tekee kimalteen kiinnittämisestä hiuksiin helpompaa
 • Ei testattu eläimillä
 • Määrä: 20 ml