monin-vanilj-drinkmix--1

Monin Vanilja Syrup

14,99 €

Täydennä

Tämä Moninin suosittu siirappi täräyttää pöytään upean vaniljaisen maun suoraan Madagaskarilta. Täyteläinen ja rikas maku sopii loistavasti sekä jälkiruokiin että drinkkeihin. Kokeilepa sekoittaa sitä tavalliseen latteen tai anna tämän makean herkun tasapainottaa jotain hapanta drinkkiäsi. Voit jopa kokeilla maustaa sillä kermavaahtosi.

Monin Vanilja Syrup on maukas vanilja Madagaskarilta. Sopii loistavasti latteen, kahviin, pirtelöihin, smoothieihin, juomiin ja jälkiruokiin.

Pullo sisältää 70 cl.

Ainesosat: Sokeri, vesi, luonnollisen kaltainen aromiaine, luonnollinen vaniljauute, tiivistetty sitruunamehu, säilöntäaine: E202. Huom! Pullossa on vain englanninkielinen teksti. Tuotteiden sisällössä voi tapahtua muutoksia. Tarkasta siksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Parasta ennen: Tuote säilyy vähintään 4 viikkoa ostohetkestä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Ingredienser: Socker, vatten, naturlikt aromämne, naturligt vaniljextrakt, koncentrerad citronsaft, konserveringsmedel: E202. Obs! Endast text på engelska på flaskan. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst.
Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 40663-1

Sisällysluettelo

Arvostelut

14

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit