vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check Helppo ja turvallinen maksu klarna logo
vit check Pohjoismaiden suurin myyjä juhlatarvikkeissa vit krona
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
vit check NOPEAT toimitukset budbee logo posti logo postnord logo
monin-raspberry-syrup-71012-3
monin-raspberry-syrup-71012-4
  • -10%

Monin Raspberry Syrup

13,50 € 

14,99 €

70 cl

Varastossa (15 kpl)

Täydennä

Aito baarimikko työskentelee aina täydellisellä valikoimalla makuja, joten jos kotibaarissasi joku pyytää sinua sekoittamaan jotain kesäistä ja marjaista, niin et varmasti halua olla ilman Monin Raspberry Syrup -makusiirappia, joka antaa sinulle suurenmoisia cocktaileja, joissa on aavistus vadelmaa. Voit vain kuvitella, mitä erinomaisia luomuksia voit saada aikaan, kun omistat tämän.

Monin Raspberry Syrup on makusiirappi, joka maistuu vadelmalta. Toimitetaan pullossa, joka sisältää 70 cl. Avattu pullo säilyyy 3 kuukautta.

Ainekset: Sokeri, vesi, tiivistetty vadelma- ja annan hedelmämehu, aromi. Hedelmämehu yhteensä: 25 %, josta 20 % vadelmamehua. Tuotteiden sisällössä saattaa tapahtua muutoksia. Tarkista sen vuoksi aina tuotetiedot alkuperäispakkauksesta. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tuotteella on vähintään 4 viikon säilyvyysaika oston yhteydessä, jos muuta ei mainita. Ingredienser: Socker, vatten, koncentrerad hallon- och annan fruktjuice, arom. Fruktjuice totalt: 25%, varav 20% hallonjuice. Förändringar i produkternas innehåll kan ske. Kontrollera därför alltid produktinformationen på originalförpackningen. Vid frågor kontakta vår kundtjänst. Bäst före: Produkten har minst 4 veckors hållbarhet vid köp om inget annat anges.
Tuotenro 71012-1
Kopiera OK

Sisällysluettelo

Arvostelut

7

Kysymyksiä & vastauksia

0

Tägit